Äidinkielenopettaja kysyi tänään tunnilla, mitä ihmiset luokallamme pelkäävät. Suurin osa pojista ja jotkut tytöistäkin sanoi tietysti, että ei mitään. Itsellekin oli kyllä hieman vaikea vastata tuohon kysymykseen, koska loppujen lopuksi pelkään aika moniakin asioita. Ensimmäisenä tietysti tuli mieleen korkeat paikat, koska niitä olen pelännyt pienestä asti. (Eräänkin kerran meinasin todellakin tulla hulluksi kun olimme hotellin kuudennessatoista kerroksessa.) 

Joskus sitä tosiaan alkaa miettimään, että miksi sitten oikeastaan edes pelkää, vaikka tietäisikin, ettei jostakin korkealta voi edes pudota. 

Toinen asia, mitä pelkään, on hämähäkit. En varsinkaan voi tajuta, miten joku voi pitää hämähäkeistä, miten joku voi ottaa sellaisen kotiinsa lemmikiksi? Hämähäkit on ällöttäviä, vaikka kyllä varmaan tyhmempikin tietää, ettei suomalaiset hämähäkit edes tee mitään. Hämähäkkejäkin olen pelännyt pienestä asti, äitini vitsailee vieläkin pelostani ja sanoo aina vain, että ei ne minua syö. (Mutanttihämähäkkien paluu!) 

Lisäksi pelkään myös yksinjäämistä ehkä enitenkin näistä kolmesta. En vain kestäisi olla jokaista koulupäivää yksin, en kestäisi istua jokaista viikonloppua yksin kotona. Enkä varsinkaan kestäisi nähdä nykyisten kavereideni pitävän hauskaa muiden kanssa ja kettuilevan minulle. Pelottaa pelkkä ajatuskin! 

Lainaten supertediä: "Chatissa pelkään ylivilkkaita keski-ikäistyviä miehiä, joiden sanaleikittelyllä ei ole mitään rajaa eikä loppua. Ilmeisin vaara viime mainitussa on, että he ilmenevät koneeni usb-portista kotiini, jolloin isäni ampuisi heitä haulikolla."

Mutta tämä tästä, taas lisää turhaa tietoa minusta. Eiköhän tämä pohjustus kohta jo riitä ja ehkäpä saan jotakin järkevämpääkin tänne aikaiseksi. Sitä odotellessa. 

Np: The Used - All That I've Got

1928903.jpg