Ajattelinpa tämän ensimmäisen postauksen käyttää nyt kertomalla mielipiteitäni yhdestä elämäni tärkeimmästä asiasta; musiikista. 

Se on se, mikä soi lähes kokoajan taukoamatta, se, minkä avulla koulun tylsimmillä oppitunneilla jaksaa edes olla ja se, minkä avulla iltaisin nukahtaa ja aamuisin jaksaa herätä. Talven pimeimmät ja kylmimmätkin illat voi viettää laskien päiviä kesän ensimmäisiin festareihin tai lempibändien keikkoihin. Itse ainakin käyn kesäisin niin monilla festareilla kuin vain mahdollista, tässä olisi taas yksi hyvä syy siihen, miksi kannattaisi olla miljonääri. Opiskelijatuloilla kun ei paljon juhlita... 

Monet ystäväni ovat ihmetelleet sitä, miten voin pitää musiikkia niin suuressa arvossa elämässäni. Musiikinkuuntelun lisäksi soitan myös pianoa ja rumpuja ja laulankin jonkin verran. Melkein jokaisen koulun "aihe vapaa, mutta pakollinen" - esitelmän tai kirjoitelman olen tehnyt joko jostakin artistista, bändistä, soittimesta tai musiikkilajeista. Rakastan myös valokuvia, joista ilmenee jollain tavalla rakkaus musiikkiin. 

Itse kuuntelen aika monenlaista musiikkia. Ei voi sanoa mitenkään vain yhtä tai kahta gategoriaa, millaista musiikkia kuuntelen, se riippuu nimittäin täysin fiiliksestä. Olen kuitenkin lähiaikoina tykästynyt yhä enemmän ja enemmän sleaze rockiin, hard rockiin, glam metalliin ja screamoon. Tällä hetkellä top-5 lempibändit olisivat varmaankin Crashdïet, Hardcore Superstar, The Used, From First To Last ja Vains Of Jenna. Kuuntelen kuitenkin myös paljon paljon muuta, iltaisin tulee kuunneltua paljon sellaisia hempeilybiisejä, tällä hetkellä kovassa kuuntelussa ovat AFI - This Time Imperfect ja Kerli - Walking in air. 

Niin kuin aiemmin tuolla jo mainitsinkin, olen syvästi rakastunut erityisesti valokuviin, joissa käsitellään jollain tavalla musiikkia, mutta melkein kaikenlaiset valokuvat ovat lähellä sydäntä. Valokuvaan itsekin jonkinverran, vaikka se onkin nyt jäänyt vähemmälle, kun en kunnon kameraa omista. Varmasti laitan tännekin vielä joskus kuvia, joita olen itse ottanut. Ja luulenpa myös, että seuraava postaus voikin käsitellä tuota valokuvaamisrakkautta sitten laajemmin. 

Np: Crashdïet - In The Raw 

1923891.jpg