Suoraan sanottuna vähän huono nyt alkaa kirjoittamaan valokuvauksestakaan yhtään mitään, kun ei omia kuvia saa vieläkään laitettua. Kotimatkalla tuli vähän kuvailtua tänään, mutta mitäpä siitäkään tulee kun on sumuista, hämärää ja kaikenlisäksi vähän väliä sataa vettäkin. 

Näin by the way tähän väliin, säästä huolimatta on ollut harvinaisen mukava maanantai. Yleensä se kärsimys alkaa heti aamulla kun ei millään jaksaisi nousta ylös, mutta ihmettelenkin vain, miten tänä aamuna ei väsyttänyt yhtään. Koulupäiväkin oli oikeastaan yhtä sähläystä, uusia kokeita ja aina vain lisää tehtäviä, mutta kaiken kaikkiaan oli ihan hauskaakin melkein kokoajan. 

Nyt kun olen vielä saanut siivottuakin hieman jo, ruoka on tehty ja pyykit pesty niin onkin hyvä rentoutua ja nörtteillä taas välillä. (Kuitenkin istun tässä taas koko illan...) 

Yritin kuitenkin etsiä netistä kuvaa, joka kuvaisi mahdollisimman hyvin tämän hetken mielialaani ja löysinkin mielestäni lähes täydellisen kuvan, joka piristi päivääni entisestäänkin. 

Rakastan juuri tälläisia kuvia, joista todella aistii sen positiivisuuden. Kelpaisi kyllä tämän tympeän, harmaan ja syksyisen sään keskelle vaikkapa viikko tuollaisella hiekkarannalla... Kaiken lisäksi kuvan mekkokin on ihanan pirteä ja söpö, vaikkakaan ei ihan minun tyyliseni. Ja mikäkö sitten on minun tyylistäni? Katsellaan, josko tänään saisin vielä aikaiseksi jonkin omanlaiseni tyylipostauksen! 

Np: Kerli - Butterfly Cry

1928109.jpg