Ne asiat, joita todella vaadin vaatteiltani, ovat esimerkiksi eri väreillä luotu pirteys, mutta ei kuitenkaan mitään yliampumista, tietyissä määrin yksinkertaisuutta, mutta kuitenkin näyttävyyttä, söpöyttä ja tietysti sitä, että vaatteet tosiaan ovat sellaisia, joista itse tykkään. En jaksa paljon muissakaan asioissa välittää muiden ihmisten mielipiteistä, joten en kyllä välitä pukeutumisenikaan suhteen. Jos yrittäisin kuitenkin jonkinlaista listaa tehdä vaatteista, joita käytän paljon tai joista vain yksinkertaisesti pidän. 

1. Olen aivan tajuton laukkufriikki. Laukkuja ei vaan koskaan ole liikaa ja niitä on aivan pakko ostaa aina vain uusia, vaikka en oikeastaan käytäkään kuin yhtä laukkua, joka onkin sitten aivan normaali mustavalko-ruudullinen kangaskassimainen tekele by äidin ompelukone. Muutama pinssi, hakaneuloja, pari avaimenperää ja pari kangaskuvaa siihen tosiaan ajan myötä tullut ripusteltua. Plussana vielä kavereiden piirrustuksia ja katastrofi on täydellinen! 

2. Rakastan myös räikeitä t-paitoja ja toppeja ja valitettavasti ihastun usein myös kaikkiin typerimpiin ja lapsellisimpiin kuviin paidoissa. Minkäs sitä lapsellisuudelleen mahtaa... 

3. Korut ovat myös yksi heikko kohtani. Erityisesti sellaiset suht isot kaulakorut ovat kovassa käytössä, mutta jos koruiksi nyt lasketaan hiuskoristeetkin, niin niitäkin kyllä tulee käytettyä lähes päivittäin. Varsinkin eriväriset rusetit ovat kovassa käytössä hiuksissa, jotka ovat siis tällä hetkellä vaaleat, joissa on mustia, vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä/vähän lilahtavia raitoja. 

4. Housuja omistan oikeastaan tasan kahdet sellaiset, joita edes käytän ja molemmat ovat melkein samanlaisia mustia pillifarkkuja. Käytänkin lähes aina hameita, joita kaapista löytyykin varmaan kaksikymmentä. Pitäähän sitä olla joka värisiä... 

5. Kengät ovat myös yksi sellainen asia, mitä minulla on aivan liikaa. Useimmin käytössä ovat joko Converset tai Vansit, joita on molempia tullut osteltua ihan sen mukaan uusia, minkä värisiä on JOSKUS edes tarvinnut. 

En kyllä todellakaan voi sanoa, että tyylini olisi mitenkään kovin erikoinen, tämän jutun perusteella se kuulostaa oikeastaan minunkin mielestä aika tylsältä, mutta sekin riippuu aivan päivästä. Yritän kuitenkin yhdistellä vaatteitani niin, että saisin niistä mahdollisimman persoonallisen ja pirteän yhdistelmän. 

Np: Vains Of Jenna - Don't Give A Damn

1928259.jpg